Βελανίδι ζωγραφισμένο σκίουρο χειροτεχνία με δωρεάν πρότυπο

Βελανίδι ζωγραφισμένο σκίουρο χειροτεχνία με δωρεάν πρότυπο

September 25, 2022 0 Von admin

Η χειροτεχνία σκίουρου με ζωγραφική βελανιδιά είναι μια αξιολάτρευτη και εύκολη χειροτεχνία για παιδιά! Μια διασκεδαστική χειροτεχνία με ζωγραφική μηχανή για παιδιά όλων των ηλικιών να δοκιμάσουν αυτό το φθινόπωρο. Επιπλέον, συνοδεύεται από ένα δωρεάν πρότυπο σκίουρου για να το χρησιμοποιήσετε!!

Πώς να φτιάξετε ένα σκίουρο ζωγραφισμένο με βελανίδι

 1. Κατεβάστε και εκτυπώστε το δωρεάν πρότυπο σκίουρου (δείτε τη λίστα αναλωσίμων παρακάτω).
 2. Κολλήστε το στο κάτω μέρος ενός κουτιού από χαρτόνι ή ενός βαθύ δίσκου χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα ζωγραφικής ταινίας.
 3. Στύψτε μερικές σταγόνες παιδικής βαφής που πλένεται σε κόκκινο, πράσινο, κίτρινο ή πορτοκαλί σε όλη τη σελίδα.
 4. Τοποθετήστε πολλά βελανίδια μέσα στο χαρτόκουτο ή στο δίσκο.
 1. Προσκαλέστε το παιδί σας να κουνήσει το κουτί ή το δίσκο για να μετακινήσει τα βελανίδια στο χρώμα και να διακοσμήσει τον σκίουρο στα φθινοπωρινά χρώματα. Προκαλέστε τους να κουνηθούν όσο πιο δυνατά μπορούν χωρίς να χάσουν κανένα βελανίδι!
 1. Μόλις διακοσμηθεί ο σκίουρος με την επιθυμητή ποσότητα, αφήστε τον στην άκρη να στεγνώσει ή χρησιμοποιήστε ένα πιστολάκι για να στεγνώσει πιο γρήγορα.
 2. Κόψτε το με ψαλίδι και κολλήστε το σε ένα φύλλο χαρτιού κατασκευής.

Καταλληλότητα ηλικίας για το Acorn Painted Squirrel Craft

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου 2 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Mess Level for Acorn Painted Squirrel Craft

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτή τη δραστηριότητα είναι μέτριο.

Δυσκολία στη δημιουργία

Ανετα.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αδρές κινητικές δεξιότητες, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, φανταστικό παιχνίδι, δημιουργικότητα.

Προμήθειες Σκίουρο ζωγραφισμένο με βελανίδι

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

 • Βελανίδια
 • Πρότυπο σκίουρου (κατεβάστε δωρεάν παρακάτω)
 • Παιδική βαφή που πλένεται (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί)
 • Ταινία ζωγράφου
 • Κουτί ή δίσκος από χαρτόνι
 • Ψαλίδια
 • Κόλλα
 • Χαρτί κατασκευής

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΙΟΥΡΟΥΣ ΖΩΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΕΛΑΝΙΔΙ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!