Η #HelpBeatrice υπογράφει την αναφορά της Humane League και της Conservative Animal Welfare

Η #HelpBeatrice υπογράφει την αναφορά της Humane League και της Conservative Animal Welfare

September 29, 2021 0 Von admin

Η αναφορά μπορεί να βρεθεί εδώ

Εκατομμύρια κότες εξακολουθούν να υποφέρουν καθημερινά σε κλουβιά. Παρακαλούμε προσθέστε τη φωνή σας για να καλέσετε τις κυβερνήσεις του ΗΒ να τερματίσουν αυτό μια για πάντα.

Ως ειδικός στην καλή διαβίωση των ζώων, έχω αφιερώσει την καριέρα μου στη βοήθεια των ζώων.

Άρχισα να διασώζω κότες καθώς έμαθα περισσότερα για τη σκληρότητα που υποφέρουν από το να κρατούνται σε κλουβιά.Πρόσφατα, υιοθέτησα μια κότα που την έλεγαν Beatrice.Σήμερα, η Beatrice βρίσκεται στον δρόμο της ανάκαμψης και γίνεται όλο και πιο δυνατή και υγιής με κάθε βήμα. Αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Η Βεατρίκη ανατράφηκε σε ένα κλουβί, που δεν είχε χώρο να ανοίξει τα φτερά της. Ημιφωτισμένος, θορυβώδης και γεμάτος κόσμο, κάθε μέρα ήταν γεμάτη απογοήτευση και δυστυχία. Ήταν μια από τις τυχερές. Η Beatrice σώθηκε από το κλουβί της και τώρα ζει την καλύτερη ζωή της με άλλες διασωμένες κότες.

Αυτήν τη στιγμή, υπάρχουν εκατομμύρια κότες που υποφέρουν όπως εκείνη – αλλά μπορείτε να αλλάξετε την ιστορία τους.Παρακαλώ υπογράψτε αυτήν την αναφορά για να πείτε στην κυβέρνηση ότι πρέπει επειγόντως να απαγορεύσει τα σκληρά και ξεπερασμένα κλουβιά για ωοπαραγωγές όρνιθες.

Όλο και περισσότερα εστιατόρια και σούπερ μάρκετ υπόσχονται να τερματίσουν τα κλουβιά στις αλυσίδες εφοδιασμού τους. Αλλά ακόμα και όταν οι δεσμεύσεις τους εκπληρωθούν,Τα αυγά από όρνιθες σε κλουβί θα εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε πολλές βιομηχανίες και έως και 8 εκατομμύρια κότες θα εξακολουθούν να εγκλωβίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο.

Ο μόνος τρόπος να σταματήσει αυτή η ταλαιπωρία είναι οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου να απαγορεύσουν αυτή την ξεπερασμένη πρακτική μια για πάντα. Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα έθνος φιλόζωων και έχουμε δείξει ξανά και ξανά ότι θέλουμε καλύτερη προστασία για τα ζώα.

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου πρέπει να απαγορεύσουν τα κλουβιά για όλες τις ωοτόκες όρνιθες έως το 2026.

Σας ευχαριστούμε που λάβατε μέτρα για τα ζώα.

Mia Fernyhough, Ειδικός για την καλή διαβίωση των ζώων και διασώστης κότας

με

Η Humane League UKκαι το Conservative Animal Welfare Foundation

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη Beatrice; Ακολουθηστετην ιστορία της!

The post Η #HelpBeatrice υπογράφει την αναφορά της Humane League και της Conservative Animal Welfare εμφανίστηκε πρώτα στο Conservative Animal Welfare Foundation.