Πίνακας μέτρησης καπακιών μπουκαλιών – Happy Toddler Playtime

Πίνακας μέτρησης καπακιών μπουκαλιών – Happy Toddler Playtime

September 23, 2022 0 Von admin

Δημιουργήστε έναν πίνακα μέτρησης με καπάκι μπουκαλιού για να εξασκηθεί το νήπιο ή το παιδί προσχολικής ηλικίας στη μέτρηση. Είναι μια εξαιρετική πρακτική μέτρηση που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά!

Καταμέτρηση DIY

Αυτός ο εκπληκτικός πίνακας μέτρησης είναι εξαιρετικός για χρήση οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου. Ακριβώς όπως ένα ξύλινο παζλ που θα μπορούσατε να αγοράσετε, αυτός ο πίνακας μέτρησης Upcycle είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε πολλές φορές. Χρησιμοποιήστε το με πομ πομ ή ρύζι. Κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου χρησιμοποιήστε βελανίδια για να μετρήσετε. Την Άνοιξη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πικραλίδες. Τραβήξτε το για μια γρήγορη απογευματινή δραστηριότητα μέτρησης με το νήπιο ή το παιδί προσχολικής ηλικίας!

Πίνακας καταμέτρησης καπακιών μπουκαλιών

Αναζητάτε περισσότερες δραστηριότητες καταμέτρησης για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτήν την εκπληκτική ανάρτηση με πολλές πρακτικές δραστηριότητες μέτρησης για παιδιά.

Πίνακας καταμέτρησης καπακιών μπουκαλιών

Πώς να δημιουργήσετε έναν πίνακα καταμέτρησης καπακιών μπουκαλιών

 1. Κόψτε ένα τετράγωνο χαρτόνι.
 2. Γράψτε τους αριθμούς 1 έως 5 κατεβαίνοντας τη μία πλευρά του πίνακα.
 3. Πάρτε τα καπάκια των μπουκαλιών και το πιστόλι θερμής κόλλας και κολλήστε τον κατάλληλο αριθμό καπακιών δίπλα σε κάθε αριθμό.
 4. Μόλις τα καπάκια είναι ασφαλισμένα, ο πίνακας μέτρησης έχει ολοκληρωθεί!
Πίνακας καταμέτρησης καπακιών μπουκαλιών

Τρόποι για να χρησιμοποιήσετε τον πίνακα μέτρησης του καπακιού σας

Αφού δημιουργήσετε το baord μέτρησης του καπακιού σας, υπάρχουν τόσα πολλά διαφορετικά αντικείμενα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα καπάκια των μπουκαλιών. Εδώ είναι μερικές ιδέες:

 • πομ πομ
 • ρύζι
 • βελανίδια κατά τη διάρκεια της πτώσης
 • Πυρήνες καλαμποκιού
 • τεχνητό χιόνι το χειμώνα
 • λουλούδια την άνοιξη
 • φασόλια
 • ζυμαρικά
 • περιδέραιο
 • Παιδική ζύμη
Πίνακας καταμέτρησης καπακιών μπουκαλιών

Προσθέστε λαβίδες για αντικείμενα όπως Pom Pom και βελανίδια και μια σέσουλα ή κουτάλι για αντικείμενα όπως ρύζι και ψεύτικο χιόνι. Μπορείτε να προσκαλέσετε το παιδί σας να γεμίσει κάθε καπάκι με ζύμη παιχνιδιού και στη συνέχεια να κολλήσει φασόλια στη ζύμη.

Καταλληλότητα ηλικίας για τον πίνακα καταμέτρησης καπακιών μπουκαλιών

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας για πίνακα μέτρησης καπακιών μπουκαλιών

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτή τη δραστηριότητα είναι χαμηλό.

Δυσκολία στη δημιουργία

Ανετα.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αισθητηριακό παιχνίδι, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, παιχνίδι φαντασίας, δημιουργικότητα.

Πίνακας καταμέτρησης καπακιών για προμήθειες

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.