Πίνακας μέτρησης σπόρων Apple – Happy Toddler Playtime

Πίνακας μέτρησης σπόρων Apple – Happy Toddler Playtime

September 27, 2022 0 Von admin

Το Apple Seed Counting Board είναι μια διασκεδαστική και εύκολη στη δημιουργία πρακτικής αισθητηριακής δραστηριότητας μέτρησης για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Εξασκηθείτε στο να μετράτε ενώ μαζεύετε και ρίχνετε και γεμίζετε ένα μήλο με σπόρους! Μια εξαιρετική δραστηριότητα εκμάθησης μαθηματικών και λεπτών κινητικών δεξιοτήτων για παιδιά.

Πίνακας μέτρησης σπόρων μήλου

Ψάχνετε για περισσότερες δραστηριότητες με το μήλο για αυτό το φθινόπωρο; Δείτε αυτές τις διασκεδαστικές συγκεντρώσεις χειροτεχνιών και δραστηριοτήτων με μήλο για παιδιά:

Πώς να φτιάξετε έναν πίνακα μέτρησης σπόρων μήλου

 1. Κόψτε ένα σχήμα μήλου από το χαρτόνι του κουτιού δημητριακών ή εκτυπώστε το δωρεάν πρότυπο μήλου (δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο) και χρησιμοποιήστε το ως οδηγό για να κόψετε το σχήμα του μήλου.
Πίνακας μέτρησης σπόρων μήλου
 1. Κόψτε και κολλήστε ένα φύλλο κόκκινο χαρτί κατασκευής πάνω από το μήλο από χαρτόνι. Προσθέστε πράσινο φύλλο και ένα καφέ μίσχο χρησιμοποιώντας το πράσινο και καφέ χαρτί κατασκευής.
Πίνακας μέτρησης σπόρων μήλου
 1. Κόψτε ένα σωλήνα από χαρτόνι για να φτιάξετε 10 δακτυλίους από χαρτόνι.
 2. Κολλήστε τα στο μπροστινό μέρος του μήλου χρησιμοποιώντας είτε ένα πιστόλι ζεστής κόλλας είτε ένα μπουκάλι κόλλα.
 1. Τοποθετήστε το μήλο σε ένα δίσκο ή σε έναν κάδο αισθήσεων. Τοποθετήστε ένα μπολ με αποξηραμένα μαύρα φασόλια και μια σέσουλα δίπλα στο μήλο. Τα φασόλια θα λειτουργήσουν σαν σπόροι μήλου!
 2. Πιάστε κάρτες UNO από το 1 έως το 9 ή παίζοντας χαρτιά από το 1-10 και τοποθετήστε τα ανάποδα δίπλα στο μήλο και ένα μπολ με τα φασόλια.
Πίνακας μέτρησης σπόρων μήλου
 1. Προσκαλέστε το παιδί σας να παραδώσει μια κάρτα και να αναγνωρίσει τον αριθμό στην κάρτα. Προσκαλέστε τους να μετρήσουν και να γεμίσουν αυτόν τον αριθμό τμημάτων στο μήλο με μαύρα φασόλια. Μόλις τελειώσουν, μπορούν να πετάξουν το μαύρο στο δίσκο ή τον αισθητήριο και να συνεχίσουν με την επόμενη κάρτα μέχρι να ολοκληρωθούν!
Πίνακας μέτρησης σπόρων μήλου

Συνολικό χτύπημα!

Αυτό ήταν ένα απόλυτο χτύπημα και με τους δύο από τους πρώτους μαθητές μου! Και οι δύο τελείωσαν ολόκληρη την τράπουλα των φύλλων UNO μετρώντας και σαρώνοντας καθώς πήγαιναν! Ένας υπέροχος τρόπος για να εξασκηθείτε στη μέτρηση μετά το σχολείο!

Δείτε αυτήν την καταπληκτική ανάρτηση για την εκμάθηση σχημάτων:

Καταλληλότητα ηλικίας για τον πίνακα μέτρησης σπόρων της Apple

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Πίνακας μέτρησης σπόρων μήλου

Επίπεδο ακαταστασίας για πίνακα μέτρησης σπόρων Apple

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτή τη δραστηριότητα είναι χαμηλό.

Δυσκολία στη δημιουργία

Ανετα.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αισθητηριακό παιχνίδι, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, παιχνίδι φαντασίας, δημιουργικότητα.

Προμήθειες Apple Seed Counting Board

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

 • Δωρεάν πρότυπα Apple για τέχνες και χειροτεχνίες
 • Κόκκινο, πράσινο και καφέ Χαρτί κατασκευής
 • Σωλήνες από χαρτόνι
 • Ψαλίδια
 • Πιστόλι θερμής κόλλας ή μπουκάλι κόλλας
 • Χάρτινο κουτί δημητριακών
 • Μαύρα φασόλια
 • Σκούπερ
 • Μπολ ή αισθητήριος κάδος
 • Δίσκος – σχάρα
 • Uno κάρτες ή τραπουλόχαρτα

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.