Τι ανέχεσαι στη ζωή σου;

Τι ανέχεσαι στη ζωή σου;

Oktober 4, 2022 0 Von admin

Τι ανέχεσαι στη ζωή σου;

Τι ανέχεσαι στη ζωή σου;  Πάρτε θάρρος και αναλάβετε δράση.Αυτό έρχεται ζεστό μετά τις σκέψεις της περασμένης εβδομάδας κάνοντας δικαιολογίες διά μέσου φόβος ή αναβλητικότητα.

Συμβαίνουν πολλά αυτό που είσαι πρέπει να ανεχθεί πάνω στα οποία δεν έχετε κανέναν έλεγχο – όλοι οι περιορισμοί του Covid 19 ξεπηδούν αμέσως και καταθλιπτικά στο μυαλό.

Αλλά είμαι βέβαιος ότι αν σταματήσετε και σκεφτείτε για ένα λεπτό ότι θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν διάφορα πράγματα που ανέχεστε.

Ανέχομαι.

Πράγματα που έχετε πάψει να παρατηρείτε ίσως επειδή έχουν ήταν έτσι για τόσο καιρό.

Σκεφτείτε λοιπόν μαζί μου και ας πάμε σε ορισμένες λεπτομέρειες:

Τι ανέχεσαι στη ζωή σου;

Εδώ είναι μια μικρή λίστα με κοινά πράγματα που ανεχόμαστε. Δείτε πόσα από αυτά έχουν απήχηση μαζί σας.

  • Ημιτελής καθήκοντα.
  • Υπεργεμισμένο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ inbox.
  • Άλυτη σχέση σύγκρουση.
  • Σπασμένο ή ημιτελές DIY έργα γύρω από το σπίτι.
  • Σωροί από σύγχυση.
  • Ασαφείς προσδοκίες – προκαλώντας αβεβαιότητα και άγχος
  • Αρνητικότητα και κούφια παράπονα. – άνθρωποι (ή εμείς) που παραπονιούνται ενώ δεν αναλαμβάνουμε ούτε την ευθύνη ούτε τη δράση.
  • Ενοχή – «πρέπει» και «πρέπει». (περισσότερα για αυτό το ακανθώδες θέμα εδώ.)
  • Ένα αρνητικό νοοτροπία – αρνητικοί βρόχοι πεποίθησης που μας κρατούν παγιδευμένους σε ένα σκοτεινό μέρος στο κεφάλι μας και μας εμποδίζουν να είμαστε ελεύθεροι να είμαστε αυτό που είμαστε.

Τα πράγματα που ανεχόμαστε στραγγίζουν την ενέργειά μας.

Καταλαμβάνουν χώρο στο μυαλό ή μας κοστίζουν επιπλέον σωματική ενέργεια, επειδή αυτό που κάνουμε διαρκεί περισσότερο, ή μας επιφυλάσσουν στο ημιτελές τους με έναν εξαντλητικό τρόπο. Έχουμε εξετάσει στο παρελθόν τον αντίκτυπο της ακαταστασίας στη ζωή μας και τους τύπους πραγμάτων που εξαντλούν την ενέργειά μας.

Υπάρχει μια ολόκληρη σειρά για την ακαταστασία εδώ, και σας ενθαρρύνω να ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, αν είναι ΤΩΡΑ η ώρα

πάρε θάρρος,

σταματήστε να βρίσκετε δικαιολογίες και

αντιμετωπίσει την ακαταστασία μια και καλή.

Επιστρέφοντας σε αυτό το ερώτημα τι ανέχεστε στη ζωή σας.

Το δύσκολο ζήτημα με πράγματα που ανεχόμαστε είναι ότι μπορεί να μην τα γνωρίζουμε πάντα ή τον αντίκτυπό τους μέχρι να επιλυθεί το ζήτημα.

Μέχρι πολύ πρόσφατα, η βρύση του μπάνιου μας έσταζε. Ήταν έτσι εδώ και μήνες, και κάθε φορά που χρησιμοποιούσα το μπάνιο, υπήρχε αυτή η αδυναμία να κλείσω πλήρως τη βρύση, και μερικές φορές όταν το σπίτι ήταν ήσυχο ακούγονταν το επίμονο στάζει… στάζει… στάζει.

Αυτό δεν είναι σχεδόν θρυμματιστικό στη σημασία του. Αλλά η MB έχει πλέον διορθώσει τη διαρροή και έχουμε νέες γυαλιστερές βρύσες που είναι ομαλές στη λειτουργία τους και σβήνουν όμορφα και με επιτυχία.

Κάθε φορά.

Ένα μικρό πράγμα ίσως.

Αλλά α ανεκτικότητα που μόλις επιλύθηκε, προκάλεσε μια μικρή γιορτή και απελευθέρωση ενέργειας.

Ενα πάνω γεμιστό στο κουτί είναι άλλο ένα. Συνδεθείτε και υπάρχει αυτός ο μικρός απειλητικός αριθμός στη γωνία που σας υπενθυμίζει ότι έχετε 2873 email. Απλώς κάθεσαι εκεί. Κοιτάζοντάς σε. Σας υπενθυμίζουν με την παρουσία τους ότι δεν αντιμετωπίζονται.

Οι ανοχές μπορεί να είναι κατηγοριοποιούνται σε ομάδες:

Όταν το κάνουμε αυτό, μπορεί να είναι πιο εύκολο να είμαστε σκοπός για κάθε κατηγορία και κρατάμε μακριά τα συναισθήματά μας.

Αυτό που χρειαζόμαστε τότε είναι μια έκρηξη θάρρους. Θάρρος να προσδιορίσουμε τι ανεχόμαστε και στη συνέχεια να δημιουργήσουμε ένα σχέδιο για να αντιμετωπίσουμε ό,τι κι αν είναι. Στη συνέχεια απαιτείται περαιτέρω θάρρος για να αναλάβετε δράση. Είναι πιο πιθανό να πετύχουμε τα σχέδιά μας εάν κάνουμε τους στόχους μας ΕΞΥΠΝΟΥΣ – συγκεκριμένη, μετρήσιμη, εφικτή, σχετική και χρονικά περιορισμένη.

Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, ειδικά ενόψει τόσο πολλών περιορισμών που σχετίζονται με τον Covid που πρέπει να ανεχτούμε, αφιερώστε λίγο χρόνο για να δείτε τι ανέχεστε στη ζωή σας που ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αλλάξετε.

Στη συνέχεια, αγκαλιάστε το απαιτούμενο θάρρος, αναλάβετε δράση και απολαύστε την ελευθερία των επιτευγμάτων και την ανανεωμένη ενέργεια.

Εσείς μπορώ Κάνε αυτό.