Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά

Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά

September 20, 2022 0 Von admin

Ψάχνετε για ξεκαρδιστικά πειράγματα και γρίφους για παιδιά; Εχετε έρθει στο σωστό μέρος! Το Big Riddle Book for Kids έχει πάνω από 350 πονηρούς και διασκεδαστικούς γρίφους για παιδιά!

Ποιο είναι το αγαπημένο σνακ για φορητούς υπολογιστές;

Τσιπ υπολογιστών!

Υπέροχα αινίγματα για παιδιά

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

Περισσότερα αινίγματα για παιδιά

Πού μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα για ένα πρόβατο ή μια αγελάδα;

Σε μια φάρμα.

  • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
  • Να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
  • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Πού μπορείτε να βρείτε το αντίγραφο του βιβλίου The Big Riddle Book for Kids;

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το αντίγραφο εδώ επί Αμαζόνα. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου 2022.

Τι είναι ο γρίφος;

Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο οι γρίφοι απολαμβάνουν οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ασκήσετε τον εγκέφαλό σας. Οι γρίφοι είναι διασκεδαστικές ερωτήσεις που απαιτούν από τον εγκέφαλό σας να σκεφτεί έξω από το πλαίσιο (αυτό σημαίνει δημιουργικά) για να τις λύσει.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι γρίφων. Μερικά είναι απλά και αστεία, ενώ άλλα είναι πιο δύσκολα πειράγματα εγκεφάλου. Θα βρείτε όλα αυτά τα είδη γρίφων και πολλά άλλα σε αυτό το βιβλίο. Χρησιμοποιήστε τους γρίφους για να προκαλέσετε τον εαυτό σας, τους φίλους σας ή την οικογένειά σας. Απομνημονεύστε μερικά για να κολλήσετε τους δασκάλους σας στο σχολείο!

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε ταλέντο να λύνετε ορισμένους γρίφους ενώ άλλοι χρειάζονται περισσότερη σκέψη. Αλλά αυτή είναι η διασκέδαση των γρίφων! Είναι μια πρόσκληση για να ξεκινήσετε μια περιπέτεια που θα εμπλέξει τις φυσικές σας ικανότητες επίλυσης προβλημάτων και σε κάνει να γελάς στην πορεία!

Η λέξη αίνιγμα προέρχεται από μια αρχαία αγγλική λέξη που σήμαινε να μαντεύω ή να διακόπτω. Οι αρχαίοι πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν γρίφους όπως τους χρησιμοποιούμε σήμερα: για να βοηθήσουν στην τόνωση του εγκεφάλου, να εξασκήσουν δεξιότητες όπως η κριτική σκέψη και η επίλυση προβλημάτων και να περάσουν την ώρα με διασκεδαστικό τρόπο.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε το ridling;

Παραγγείλετε το αντίγραφό σας Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά!