Χειροτεχνίες δέντρων με δωρεάν πρότυπα

Χειροτεχνίες δέντρων με δωρεάν πρότυπα

September 15, 2022 0 Von admin

Τα δωρεάν πρότυπα δέντρων μου είναι ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε τέχνες και χειροτεχνίες με τα παιδιά σας κάθε εποχή, ειδικά το φθινόπωρο και την άνοιξη. Υπέροχοι και εύκολοι τρόποι για να κάνετε μάγκα με παιδιά όλων των ηλικιών.

Χειροτεχνίες με δέντρα για παιδιά

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πρότυπα για να ζωγραφίσετε με τα παιδιά σας. Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο ή άλλα αντικείμενα που έχετε στη διάθεσή σας και κάντε το ενδιαφέρον και διασκεδαστικό για το μικρό σας.

Χρειάζεστε κάποια έμπνευση; Ακολουθούν μερικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα πρότυπα δέντρων:

Ζωγραφική εργαλείων κουζίνας. Πιάσε μερικά κουζινικά σκεύη όπως σπάτουλα, πουρέ πατάτας, πιρούνια και λίγη μπογιά που πλένεται και βάψε κόκκινα, πράσινα και κίτρινα φύλλα. Τα εργαλεία κουζίνας είναι ένας διασκεδαστικός και μοναδικός τρόπος ζωγραφικής και θα ιντριγκάρουν αμέσως τα παιδιά σας. Θα κάνουν ενδιαφέροντα σχέδια και σχέδια στα φύλλα μας.

Q-Tip Ζωγραφική. Χρησιμοποιήστε q-tips για να βάψετε τα φύλλα στα δέντρα.

Πομ Πομ Ζωγραφική. Προσαρμόστε μανταλάκια στα Pom Pom και βουτήξτε τα σε παιδικά χρώματα που πλένονται και ζωγραφίστε τα πρότυπα δέντρων.

Άλλοι τρόποι βαφής φύλλων:

  • Φελλοι
  • Δακτυλικά αποτυπώματα
  • Ρύζι
  • Αληθινά φύλλα

Πρότυπα δέντρων για χειροτεχνίες

Τα δωρεάν πρότυπα δέντρων μου είναι ένα εξαιρετικό περίγραμμα για χρήση για χειροτεχνίες πίσω στο σχολείο και το φθινόπωρο με νήπια, παιδιά προσχολικής ηλικίας καθώς και μεγαλύτερα παιδιά.

Κοιτάζοντας τα φύλλα που αλλάζουν το φθινόπωρο και τα άνθη της κερασιάς την άνοιξη είναι μερικές από τις αγαπημένες μας δραστηριότητες που πρέπει να κάνουμε όταν αλλάζουν οι εποχές και μας αρέσει να κάνουμε χειροτεχνίες με δέντρα πριν και μετά. Η χρήση αυτών των προτύπων θα κάνει το κόψιμο, το σχέδιο ή το βάψιμο σχημάτων δέντρων πολύ πιο εύκολο. Και είναι εντελώς δωρεάν για εσάς προσωπικός χρήση.

Θα λάβετε τέσσερις διαφορετικούς τύπους δέντρων για χρήση σε χειροτεχνίες. Τρία είναι σε μαύρο και ένα είναι καφέ αν έχετε έγχρωμο εκτυπωτή!

Πώς να αποκτήσετε τα πρότυπα δέντρων

Για να λάβετε τα πρότυπα δέντρων, απλά κάντε κλικ στο σύνδεσμο για λήψη του προτύπου που θέλετε. Πάρτε ένα ή και τα τέσσερα!

Δωρεάν πρότυπο δέντρου για χειροτεχνίες
Δωρεάν πρότυπο δέντρου για χειροτεχνίες
Δωρεάν πρότυπο δέντρου για χειροτεχνίες
Δωρεάν πρότυπο δέντρου για χειροτεχνίες

Δείτε τα βιβλία μου, τηλεοπτικές εκπομπές και κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Δωρεάν πρότυπα Apple για τέχνες και χειροτεχνίες

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

  • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
  • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
  • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Αυτή η παράσταση έχει να κάνει με διασκεδαστικές και εύκολες χειροτεχνίες για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΕΝΤΡΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ