10 Φοβερές Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

10 Φοβερές Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

September 21, 2022 0 Von admin

Εδώ είναι 10 σούπερ διασκεδαστικές και εύκολες δραστηριότητες για νήπια! Απλές δημιουργικές ιδέες παιχνιδιών με πρακτική εκμάθηση που φτιάχνετε στο σπίτι ή στην τάξη. Ασχολήστε το παιδί σας με αυτές τις πρώτες ιδέες για τα μαθηματικά για να το εκθέσει σε σχήματα!

Γιατί το Learning Shapes είναι σημαντικό

Υπάρχουν σχήματα γύρω μας. Τα χρησιμοποιούμε, τα βλέπουμε και παίζουμε μαζί τους κάθε μέρα. Η εκμάθηση για τα σχήματα όχι μόνο θα επιτρέψει στο παιδί σας να αναγνωρίσει και να οργανώσει οπτικές πληροφορίες, αλλά θα το βοηθήσει επίσης να αναπτύξει άλλες σημαντικές δεξιότητες όπως η επιστήμη και τα μαθηματικά.

10 Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

Δραστηριότητες σχήματος για νήπια

1. Αισθητηριακός κάδος Fizzy Shapes

Εδώ είναι μια διασκεδαστική επιστήμη συναντά τα πρώτα μαθηματικά αισθητηριακό κάδο για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας!! Φτιάξτε αφρώδη σχήματα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα και ξύδι!!

2. Σχηματίζει τη Δραστηριότητα Χώρου Στάθμευσης

Εδώ είναι μια διασκεδαστική δραστηριότητα για να βοηθήσετε το νήπιο ή το παιδί προσχολικής ηλικίας να εξασκηθεί στην εκμάθηση σχημάτων και χρωμάτων. Πάρτε τα αυτοκίνητά σας για αυτή τη διασκεδαστική πρακτική εκμάθηση!

3. Δραστηριότητα αντιστοίχισης σχήματος ψυγείου

Εδώ είναι μια δημιουργική και εύκολη δραστηριότητα στα πρώτα μαθηματικά για να βοηθήσετε το παιδί σας να εξασκήσει τα σχήματά του χρησιμοποιώντας μαγνητικά πλακίδια στο ψυγείο σας!

4. Σχήμα Match Sensory Bin

Το Shape Match Sensory Bin είναι ένας διασκεδαστικός αισθητηριακός κάδος που χρησιμοποιεί τεμαχισμένο χαρτί! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε και να εξασκείτε σχήματα με το νήπιο ή το παιδί προσχολικής ηλικίας!

5. Δραστηριότητα Sticky Tape Shapes

Η δραστηριότητα με τα σχήματα κολλητικής ταινίας είναι μια διασκεδαστική και εξαιρετικά εύκολη δραστηριότητα σε σχήμα νηπίου και λεπτής κινητικής ικανότητας. Είναι πολύ εύκολο να το ρυθμίσετε και κάνει μια εξαιρετική δραστηριότητα για νήπια που έχουν κολλήσει σε εσωτερικούς χώρους!

6. Ταξινόμηση σχήματος Pom Pom για νήπια

Προσθέστε Pom Poms στον ταξινομητή σχημάτων σας την επόμενη φορά που θα παίξετε με το μικρό παιδί σας για μια διασκεδαστική και πολύχρωμη μαθησιακή δραστηριότητα.

7. Εκτύπωση Σχημάτων

Γιορτάστε όλα τα χρώματα του φθινοπώρου με αυτή τη διασκεδαστική και εύκολη διαδικασία ζωγραφικής δραστηριότητας τέχνης χρησιμοποιώντας διαφορετικά σχήματα!

8. Παζλ σχήματος LEGO

Σε ένα φύλλο χαρτιού χαράξτε πολλά διαφορετικά σχήματα LEGO Duplo χρησιμοποιώντας ένα μαρκαδόρο. Προσκαλέστε το νήπιό σας να ταιριάξει τα κομμάτια LEGO με τα σχήματα της σελίδας.

9. Σχηματίστε τον αισθητήριο κάδο σούπας

10. Δραστηριότητα κολλώδους τοίχου ταξινόμησης σχήματος κουνελιού

Ταξινόμηση σχήματος λαγουδάκι: Η δραστηριότητα Sticky Wall είναι μια διασκεδαστική και εύκολη, εύκολη μαθηματική δραστηριότητα για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Δημιουργήστε κουνελάκια διαφορετικού σχήματος για μια διασκεδαστική δραστηριότητα ταξινόμησης σχήματος ακαθάριστου κινητήρα!

Καταλληλότητα ηλικίας για Δραστηριότητες σχήματος για νήπια

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου ηλικίας 3 ετών και άνω. Αλλά απευθύνεται σε νήπια. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας για νήπιο με δραστηριότητες σχήματος

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτές τις δραστηριότητες ποικίλλει.

Δυσκολία στη δημιουργία

Διαφέρει από πολύ εύκολο έως μέτριο.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Πρώιμες μαθηματικές δεξιότητες, αισθητηριακό παιχνίδι, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, παιχνίδι φαντασίας, δημιουργικότητα.

Προμήθειες

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

10 Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

10 Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

  • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
  • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
  • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

10 Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

10 Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΗΠΙΑ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!

10 Δραστηριότητες Σχήματος για νήπια