15 εκπληκτικές δραστηριότητες με θέμα την Apple για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

15 εκπληκτικές δραστηριότητες με θέμα την Apple για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας

September 19, 2022 0 Von admin

Δείτε αυτές τις 15 διασκεδαστικές και εύκολες δραστηριότητες μήλου για παιδιά! Εδώ θα βρείτε εύκολες δραστηριότητες STEAM, πρακτική μάθηση και ιδέες παιχνιδιών με αισθήσεις, όλα με θέμα το μήλο.

Δραστηριότητες με θέμα την Apple

Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ και αυτό σημαίνει, πιο δροσερός καιρός, σχολείο και μήλα! Οι δραστηριότητες με θέμα την Apple είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκήσετε τα πάντα, από γράμματα και αριθμούς, να απολαύσετε αισθητηριακό παιχνίδι και ιδέες STEAM. Είναι διασκεδαστικές ιδέες για να κάνετε πριν και αφού πάτε να μαζέψετε μήλα ή αφού παραλάβετε ένα μπουκάλι μήλα από την αγορά!

Apple Washing: Super Easy φθινοπωρινή δραστηριότητα για νήπια

Δραστηριότητες της Apple για το Φθινόπωρο

 1. Φτιάξτε την πιο μυρωδάτη μηλόπιτα Playdough χρησιμοποιώντας αυτή την εύκολη συνταγή χωρίς μαγειρέματα. Το φθινόπωρο είναι η τέλεια περίοδος για να φτιάξετε αυτή τη σπιτική συνταγή για τα παιδιά σας με μηλόπιτα! Είναι απαλό, στραγγιστό και μυρίζει σαν μηλόπιτα!
 2. Apple Pie Oobleck. Αυτή η μηλόπιτα oobleck είναι μια διασκεδαστική και εύκολη αισθητηριακή δραστηριότητα για τα παιδιά! Ένα εξαιρετικά φθηνό πείραμα επιστήμης κουζίνας για να δοκιμάσετε αυτό το φθινόπωρο!
 3. Μετατρέψτε τα μήλα σε ηφαίστεια Fizzy Apple! Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό και εύκολο επιστημονικό πείραμα για παιδιά! Αυτή η απλή στη ρύθμιση δραστηριότητα STEM είναι η τέλεια δραστηριότητα για το σπίτι ή στην τάξη αυτό το φθινόπωρο.
 1. Apple Washing Station: Ένας εύκολος κάδος αισθητήρων πτώσης για νήπια. Η δραστηριότητα πλυσίματος μήλων είναι μια διασκεδαστική και εξαιρετικά εύκολη δραστηριότητα για το φθινόπωρο! Ο τέλειος τρόπος για να απασχολήσετε το νήπιο ή το παιδί προσχολικής ηλικίας αυτό το φθινόπωρο.
 2. Το Magnetic Apple Sorting Sensory Bin είναι ένας διασκεδαστικός κάδος διαλογής και STEM για νήπια και προσχολική ηλικία. Είναι μια μεγάλη αισθητηριακή δραστηριότητα για το Φθινόπωρο.
 3. Το Apple Tree Q-Tip Counting Activity για παιδιά προσχολικής ηλικίας είναι μια διασκεδαστική μαθησιακή δραστηριότητα για το φθινόπωρο. Εξαιρετικό για μια προσχολική μονάδα με θέμα το φθινόπωρο ή το μήλο.
 1. Η δραστηριότητα Cotton Ball Tree Counting Activity είναι μια διασκεδαστική πρακτική μαθηματική δραστηριότητα για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκήσετε τις λεπτές κινητικές δεξιότητες.
 2. Το Apple Shapes Sorting Sticky Wall είναι μια διασκεδαστική ταξινόμηση σχημάτων για νήπια και προσχολική ηλικία. Αυτή είναι μια εξαιρετική δραστηριότητα που πρέπει να συμπεριλάβετε σε μια ενότητα με θέμα το μήλο.
 3. Το Apple Bubble Foam Sensory Bin είναι ένας διασκεδαστικός και «καθαρός» αισθητηριακός κάδος για νήπια και προσχολική ηλικία για το Φθινόπωρο. Εξαιρετικά εύκολος και ένας πολύ καλός τρόπος για να τους κρατήσετε απασχολημένους!

Περισσότερες δραστηριότητες της Apple για παιδιά

 1. Το Apple Picking Sensory Bin είναι ένας παιχνιδιάρικος αισθητηριακός κάδος φθινοπώρου για παιδιά και διασκεδαστικός τρόπος για να ενισχύσουν τις λεπτές κινητικές τους δεξιότητες ενώ μαζεύουν μήλα!
 2. Το Apple Soup Sensory Bin for Kids είναι ένας διασκεδαστικός και απλός αισθητηριακός κάδος για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας. Σούπερ εύκολη μαθησιακή αισθητηριακή δραστηριότητα!
 3. Το Apple Color Sorting Sensory Bag είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε στην αναγνώριση και ταξινόμηση χρωμάτων με νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας αυτό το φθινόπωρο
 1. Cotton Ball Apple Tree Το Cotton Ball Apple Tree Craft είναι μια διασκεδαστική και εύκολη χειροτεχνία μήλων με λεπτές μηχανές για παιδιά προσχολικής ηλικίας και νηπιαγωγείου. Είναι μια υπέροχη φθινοπωρινή δραστηριότητα!
 2. Apple Post-it Letter Match. Αυτή είναι μια εξαιρετική φθινοπωρινή δραστηριότητα για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας για να εξασκήσουν την αναγνώριση των γραμμάτων τους σε μια πολύχρωμη μηλιά!
 3. Το Letter Aa Sticky Wall είναι μια διασκεδαστική και εύκολη δραστηριότητα για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας και ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασκηθείτε στην αναγνώριση γραμμάτων.

Καταλληλότητα ηλικίας για τις δραστηριότητες της Apple

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας για τις δραστηριότητες της Apple

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτές τις δραστηριότητες ποικίλλει.

Δυσκολία στη δημιουργία

Διαφέρει από πολύ εύκολο έως μέτριο.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αισθητηριακό παιχνίδι, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, παιχνίδι φαντασίας, δημιουργικότητα.

Προμήθειες

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!