30+ σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

30+ σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

September 9, 2022 0 Von admin

Έχετε ένα σούπερ δραστήριο νήπιο; Εδώ είναι 30+ σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια!! Τα νήπια γεννιούνται για να είναι δραστήρια και απασχολημένα! Αφήστε τα λοιπόν να τρέξουν, να πηδήξουν και να παίξουν με αυτές τις εύκολες δραστηριότητες για ενεργά νήπια!

Δραστηριότητες για ενεργά νήπια

Αν διαβάζετε αυτό, γνωρίζετε πολύ καλά πόσο δραστήρια μπορούν να είναι τα νήπια. Νιώθω τον πόνο σου, έχω δύο!! Υπάρχουν μέρες που έχω κάνει πάνω από 10.000 βήματα πριν τις 4 το απόγευμα!

Το να διατηρείτε το παιδί σας ενεργό είναι το κλειδί για να το κρατάτε ευτυχισμένο. Και δεν υπάρχει άλλος τρόπος από το να τους αφήσουμε να κάνουν αυτό που κάνουν καλύτερα. Τα καλά νέα είναι ότι η παροχή δραστηριοτήτων για το δραστήριο νήπιό σας είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζετε. Με λίγες μόνο προμήθειες και αυτή τη λίστα, θα είστε καλά εξοπλισμένοι με πολλούς τρόπους για να κάψετε λίγη ενέργεια με το μικρό σας!

Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να περάσετε τον ύπνο και την ώρα του ύπνου χωρίς να χάσετε το μυαλό σας!

30+ σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

1. Stick Ladder

Πιάσε μερικά μπαστούνια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ραβδιά σκούπας ή ακόμα και μόνο ζωγραφική ταινία και να προσκαλέσετε το μικρό σας να προσποιηθεί ότι είναι μια σκάλα που πρέπει να ανέβει. Βρείτε περισσότερους τρόπους για να παίξετε εδώ.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

2. Ζωγραφική μπανιέρας

Εδώ είναι μια εύκολη συνταγή για διασκέδαση στο μπάνιο που θα λατρέψει το δραστήριο νήπιό σας. Αποτελεί εξαιρετική δραστηριότητα σε εσωτερικούς χώρους για παιδιά όλων των ηλικιών. Ένας πολύ καλός τρόπος για να κρατάτε τα ενεργά νήπια απασχολημένα! Και απαιτεί μόνο δύο συστατικά: κρέμα ξυρίσματος και βαφή τροφίμων.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

3. Fly Swatter Bubbles

Αυτή η δραστηριότητα δημιουργίας φυσαλίδων είναι πολύ εύκολη για τα νήπια και ένας πολύ καλός τρόπος για να βγάλουν ενέργεια. Και μπόνους λύση χωρίς χυμένη φούσκα!! Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μυγοσκόπηση! Μάθετε περισσότερα εδώ.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

4. Γήπεδο εμποδίων πίσω αυλής

Η δημιουργία μιας διαδρομής με εμπόδια στην πίσω αυλή είναι πολύ πολύ είναι πιο εύκολο να ρυθμίσετε από ό,τι νομίζετε και αφού διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση, σίγουρα θα βρείτε περισσότερες ιδέες χρησιμοποιώντας αυτό που έχετε στο σπίτι για να δημιουργήσετε μια διασκεδαστική διαδρομή με εμπόδια για τα παιδιά σας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

5. Χοροπάρτι

Τα χορευτικά πάρτι σε εσωτερικούς χώρους είναι καταπληκτικά. Δοκιμάστε να βγάζετε τη μουσική και το πάρτι σε εξωτερικούς χώρους και αλλάξτε αμέσως τη διάθεση με το δραστήριο μωρό σας. Ακόμα κι αν ο καιρός δεν είναι ο καλύτερος, λίγα λεπτά έξω θα κάνουν θαύματα για το δραστήριο μωρό σας.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

6. Τένις με μπαλόνι

Το μπαλόνι bug tennis είναι μια διασκεδαστική ανατροπή για την άνοιξη στο κλασικό παιχνίδι τένις με ακαθάριστο κινητήρα με μπαλόνι. Είναι επίσης ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κάνετε τα παιδιά σας ενεργά ενώ βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

7. Απόθεση βιβλίου

Αγαπάει το παιδί σας να επιστρέφει βιβλία της βιβλιοθήκης στη βιβλιοθήκη μέσω της πτώσης του βιβλίου; Λοιπόν και οι τρεις μου, έτσι αποφάσισα να το μετατρέψω σε μια διασκεδαστική δραστηριότητα χρησιμοποιώντας ένα κουτί από χαρτόνι!

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

8. Mega Block Jumping

Ρυθμίστε μια εσωτερική περιοχή άλματος για το νήπιό σας χρησιμοποιώντας τα Mega Blocks τους. Αυτή είναι μια απλή ενεργή δραστηριότητα που το μικρό σας μπορεί να βοηθήσει να οργανώσει μαζί σας!

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

9. Caterpillar Pom Pom Drop

Οι σταγόνες Pom Pom είναι μια καταπληκτική δραστηριότητα για δραστήρια νήπια. Μακάρι να μπορούσα να αγκαλιάσω τη μαμά ή τη δασκάλα που σκέφτηκε αυτή τη φανταστική και εύκολη δραστηριότητα. Αυτή ήταν ίσως μια από τις πρώτες δραστηριότητες που έκανα με το αυθεντικό χαρούμενο νήπιο και γρήγορα κατάλαβα γιατί είναι ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να διασκεδάσω τα νήπια. ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Εάν το παιδί σας είναι το είδος του μικρού παιδιού που του αρέσει να καταστρέφει δραστηριότητες, δοκιμάστε να προσθέσετε googley eyes στη δραστηριότητα όπως εδώ και προσποιηθείτε ότι μιλάει στο μικρό παιδί σας

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

10. Κυνήγι θησαυρού

Ποιο νήπιο δεν αγαπά να σκάβει για θησαυρό! Κρύψτε παιχνίδια, μπάλες, δεινόσαυρους, αυτοκίνητα, λούτρινα ζωάκια γύρω από το σπίτι, σε ένα καλάθι ρούχων γεμάτο με καθαρά ρούχα ή ακόμα και σε έναν κάδο αισθήσεων γεμάτο με ρύζι. Προσκαλέστε το μικρό σας να βρει τα αντικείμενα!

11. Πύργοι ρολού χαρτοπετσέτας

Πιάστε λίγο ρολό χαρτοπετσέτας με τις χαρτοπετσέτες ακόμα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μερικά ρολά χαρτιού υγείας με το χαρτί τουαλέτας ακόμα. Πλήρεις ρολά για αυτή τη δραστηριότητα και προσκαλέστε το νήπιό σας να τα στοιβάσει σαν γιγάντια μπλοκ! Κάναμε δραστηριότητα το χειμώνα και φτιάξαμε χιονάνθρωπους από αυτούς προσθέτοντας κουμπιά και ένα καπέλο.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

12. Bubble Wrap Highway

Χρησιμοποιήστε περιτύλιγμα με φυσαλίδες για να δημιουργήσετε έναν αυτοκινητόδρομο για τα νήπια σας αυτοκίνητα και φορτηγά.

13. Λάμψη στο σκοτάδι Μπόουλινγκ

Για τα νήπια χρησιμοποιήστε μια μεγαλύτερη μπάλα, έτσι ώστε να μην είναι τόσο δύσκολο να χτυπήσετε τις μπάλες. Πάρτε μερικά άδεια μεγάλα μπουκάλια νερού ή ποπ, γεμίστε τα με λαμπερά μπαστούνια. Τοποθετήστε τα στο υπόγειό σας ή σε ένα δωμάτιο που μπορείτε να κάνετε αρκετά σκοτεινό και αφήστε τους να δοκιμάσουν να τα καταλάβουν!

14. Πλύσιμο παραθύρων

Βάλτε το πολυάσχολο παιδί σας να σας βοηθήσει έξω πλένοντας τα παράθυρα. Θα πρέπει να βάλω βοήθεια σε εισαγωγικά, τα τζάμια μπορεί να μην είναι καθόλου καθαριστικά, αλλά θα έχετε ένα σούπερ χαρούμενο νήπιο. Μου αρέσει αυτό για κάθε ζεστή μέρα έξω. Μάθετε περισσότερα εδώ.

20 σούπερ εύκολες δραστηριότητες για δραστήρια νήπια

15. Πήδα από το Βήμα

Αυτό είναι πολύ εύκολο στη ρύθμιση και εξαιρετικό για να κάψετε λίγη ενέργεια σε εσωτερικούς χώρους. Πιάσε ένα σκαμπό για σκαμπό. Έχω ένα σε κάθε μπάνιο στο σπίτι μας για τα δίδυμα νήπια μας. Πήρα ένα για τον καθένα και τους κάλεσα να ανέβουν και να πηδήξουν! Το λάτρεψαν. Στην αρχή ήταν λίγο διστακτικοί και μου ζήτησαν να τους δώσω τα χέρια καθώς ανέβαιναν, αλλά γρήγορα κατάφεραν να το κάνουν. Απαιτείται επίβλεψη από ενήλικα.

16. Ζωγραφική με νερό

Πιάσε ένα μεγάλο χάρτινο κουτί και λίγα σφουγγάρια και λίγη ποσότητα νερού και άρχισε να βάφεις! Αυτή η δραστηριότητα χωρίς ακαταστασία είναι ιδανική για δραστήρια νήπια επειδή μπορούν να σηκωθούν για να ζωγραφίσουν και να περπατήσουν γύρω από το κουτί καθώς το κάνουν! Μάθετε περισσότερα εδώ.

17. Κάτω από το Θαλασσινό Λουτρό

Μετατρέψτε την ώρα του μπάνιου σε έναν παράδεισο κάτω από τη θάλασσα! Θα χρειαστείτε φύλλα αφρού, μπλε χρώματα τροφίμων και πλάσματα κάτω από τη θάλασσα. Ένας υπέροχος τρόπος για να αλλάξετε τη διάθεση κάθε μικρού παιδιού! Μάθετε πώς να το δημιουργήσετε εδώ.

18. Βόλτες με κουβέρτες

Πάρτε μια κουβέρτα και προσκαλέστε το μικρό σας να καθίσει ή να ξαπλώσει πάνω της ενώ το παίρνετε βόλτα!

19. Περπατήστε στα μαξιλάρια

Πάρτε μερικά μαξιλάρια και προσπαθήστε να τα περπατήσετε. Μάθετε περισσότερα εδώ.

20. Γίγαντας Καταπέλτης

Δημιουργήστε έναν γιγάντιο καταπέλτη που το μικρό σας μπορεί να πατήσει πάνω σε σακούλες φασολιών! Μάθετε περισσότερα εδώ.

21. Το παιχνίδι είναι Bubbles

Γεμίστε τον νεροχύτη της κουζίνας σας με φυσαλίδες και αφήστε το μικρό σας να παίξει.

22. Οδηγήστε τα αυτοκίνητα οπουδήποτε

Πάρτε το αγαπημένο αυτοκίνητο του μικρού σας και προσκαλέστε το να το οδηγήσει οπουδήποτε μέσα στο σπίτι! Στον τοίχο, στην πόρτα, πάνω από τον καναπέ, στο κρεβάτι σας, κάτω από τις σκάλες! Οπουδήποτε είναι ασφαλές στο σπίτι σας!

23. Κάνε γιόγκα μαζί τους

Φέρτε έξω την προπόνηση ή το χαλάκι γιόγκα σας και ξεκινήστε να κάνετε μια προπόνηση μόνοι σας. Θα έλκονται στο χαλάκι σας και θα προσπαθήσουν να μιμηθούν τις κινήσεις σας!

24. Παίξτε με Κασκόλ

Τραβήξτε τα μεταξωτά σας φουλάρια και τοποθετήστε τα στο πρόσωπό σας. Ζητήστε από το μικρό σας να σας βρει. Χρησιμοποιήστε τα για να παίξετε φόρεμα.

25. Παίξτε Head, Shoulder Knees και Toe

26. Πήδα στο κρεβάτι

27. Κάντε ένα βιβλίο ουράνιο τόξο.

28. Πάρτε ένα σνακ ενώ κάθεστε στο πάτωμα Στυλ πικνίκ

29. Παίξτε Follow the Leader

30. Παραλαβή Καλαθιού Πλυντηρίου

Τσαλακώστε λίγο χαρτί και ρίξτε το γύρω από ένα καλάθι ρούχων. Δώστε στο νήπιό σας μερικές λαβίδες και προσκαλέστε το να καθίσει στο καλάθι και να μαζέψει τα χαρτάκια.

31. Καρχαρίες στο νερό

Παρόμοιο με το Floor είναι η λάβα, εκτός από το ότι το πάτωμα είναι νερό και υπάρχουν καρχαρίες σε αυτό. Πετάξτε μαξιλάρια ή πλακάκια δαπέδου από αφρό γύρω από το δωμάτιο και προσκαλέστε το μικρό παιδί σας να διασχίσει το πάτωμα χρησιμοποιώντας τα πλακάκια και τα μαξιλάρια για να αποφύγετε τους καρχαρίες στο νερό.

32. Παίξτε Catch

33. Βάλτε παρέλαση

Ντυθείτε με διαφορετικά κοστούμια και κάντε μια παρέλαση κοστουμιών.

34. Banding Band

Πιάστε τα μουσικά σας όργανα και προσποιηθείτε ότι βρίσκεστε σε μια μπάντα που βαδίζει.

Καταλληλότητα ηλικίας

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για παιδιά 2 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4, 4 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας

Αυτό είναι ένα χάλι το επίπεδο ποικίλλει.

Δυσκολία στη δημιουργία

Διαφέρει.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αισθητηριακό παιχνίδι, ανάπτυξη γλώσσας, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, φανταστικό παιχνίδι, δημιουργικότητα.

Δείτε τα βιβλία μου, τηλεοπτικές εκπομπές και κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Ενισχύστε την εγκεφαλική δύναμη με διασκεδαστικά αινίγματα για παιδιά ηλικίας 6 έως 9 ετών

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

  • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
  • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
  • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ επιτέλους τη νέα μου τηλεοπτική εκπομπή χειροτεχνίας Curious Crafting TVOkids και TVOkids YouTube!

Αυτή η παράσταση έχει να κάνει με διασκεδαστικές και εύκολες χειροτεχνίες για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΝΗΠΙΑ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ