4 Έξυπνες συμβουλές για να σχεδιάσετε ένα κοινόχρηστο υπνοδωμάτιο για τα παιδιά σας

4 Έξυπνες συμβουλές για να σχεδιάσετε ένα κοινόχρηστο υπνοδωμάτιο για τα παιδιά σας

Oktober 20, 2022 0 Von admin

Τα πράγματα μπορεί να γίνουν δύσκολα όταν τα αδέρφια μοιράζονται ένα υπνοδωμάτιο. Ένας κοινόχρηστος χώρος χωρίς όρια μπορεί να προκαλέσει πολλά επιχειρήματα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Εάν το σπίτι σας δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε το καθένα από τα παιδιά σας να έχει ένα δικό του δωμάτιο, υπάρχουν μερικά σχεδιαστικά κόλπα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε την κοινή χρήση του χώρου πολύ πιο ευχάριστη για όλους. Αυτή η ανάρτηση μοιράζεται μερικές χρήσιμες συμβουλές για το σχεδιασμό μιας κρεβατοκάμαρας που τα παιδιά σας θα λατρέψουν να μοιραστούν.

Παλέτα χρωμάτων ουδέτερη ως προς το φύλο

Τα γούστα των παιδιών μπορεί να διαφέρουν δραματικά. Ως εκ τούτου, μια ουδέτερη ως προς το φύλο παλέτα χρωμάτων είναι ιδανική – δεν θα διαφωνούν αν το δωμάτιο είναι πολύ ροζ ή πολύ μπλε. Αντίθετα, θα έχουν μια αισθητικά ευχάριστη κρεβατοκάμαρα που θα ταιριάζει με το γούστο τους ακόμα και μετά από μερικά χρόνια. Ο ουδέτερος συνδυασμός χρωμάτων σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι καταπραϋντικό και χαλαρωτικό, αλλά κατάφεραν να το προσαρμόσουν με παιχνίδια και τέχνη τοίχου.

arinsolangeathome
Συντελεστές φωτογραφιών: Αρίν Σολάνζ
σιναπόσπορος αρχή-70314
Συντελεστές φωτογραφιών: Αρχή σπόρων μουστάρδας

Το θέμα του κρατικού πάρκου σε αυτό το υπνοδωμάτιο είναι εκλεπτυσμένο και μοντέρνο για παιδικό δωμάτιο. Η χρωματική παλέτα των πράσινων και καφέ είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιλογής ουδέτερης ως προς το φύλο. Αυτό θα παραμείνει ελκυστικό ακόμα και όταν τα παιδιά σας μεγαλώνουν.

nestingwithgrace-1-65537
Συντελεστές φωτογραφιών: Φωλιάζοντας με τη Χάρη

Δημιουργήστε ξεχωριστούς χώρους ύπνου

Η τοποθέτηση των κρεβατιών σε διαφορετικούς χώρους και όχι δίπλα-δίπλα θα βοηθήσει να χωριστεί το δωμάτιο, αφήνοντας κάθε αδερφό με τον δικό του ιδιωτικό χώρο. Η εφαρμογή αυτού δεν χρειάζεται να είναι πολύ περίπλοκη. Με τα κατάλληλα έπιπλα και ακόμη και μια κουρτίνα ή άλλο φυσικό διαχωριστικό, τα παιδιά σας θα νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Μια μικτή κουκέτα είναι ένας δημιουργικός τρόπος για να παρέχετε προσωπικό χώρο και για τα δύο παιδιά. Αυτό το υπέροχο παιδικό δωμάτιο διαθέτει μια κουκέτα πάνω από ένα μεγαλύτερο κρεβάτι. Εάν έχετε σοφίτα, η αναπαραγωγή αυτού του σχεδίου θα ήταν ακόμα πιο εύκολη.

harbor-blues-christopher-burns-interiors-img_e9d1ece0023866cc_14-6036-1-ee1e86d-66165
Συντελεστές φωτογραφιών: Houzz
superhero-shared-boys-room-kate-bendewald-interior-design-kbid-img_0d011b4609b71350_14-7370-1-762125f-71187
Συντελεστές φωτογραφιών: Houzz
kingston-upon-thames-surrey-dyer-grimes-architecture-img_6ca128460447a1c7_14-8583-1-07acea9-11741
Συντελεστές φωτογραφιών: Houzz

Ένας άλλος εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσετε ιδιωτικότητα είναι να εισάγετε κουρτίνες. Όταν τραβιέται μαζί, αυτές οι κουρτίνες παρέχουν έναν εντελώς ιδιωτικό χώρο για κάθε παιδί.

kids-bedroom-lakeside-living-design-llc-img_a13108a506c2676c_14-9733-1-84d117d-10494
Συντελεστές φωτογραφιών: Houzz

Κοινόχρηστος χώρος αποθήκευσης

Ο ειδικός χώρος αποθήκευσης είναι απαραίτητος όταν σχεδιάζετε ένα κοινόχρηστο παιδικό υπνοδωμάτιο. Το να θέσετε ξεκάθαρα όρια μεταξύ των προσωπικών αντικειμένων κάθε παιδιού πιθανότατα θα το σώσει από καυγάδες αργότερα. Το διπλό συρτάρι παρέχει χώρο αποθήκευσης και για τα δύο παιδιά, ενώ ταιριάζει απόλυτα με την αισθητική του δωματίου.

theblushhome-52495
Συντελεστές φωτογραφιών: The Blush Home

Εξατομίκευση με ονόματα

Η προσθήκη των ονομάτων των παιδιών είναι ένας διασκεδαστικός και εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε τον προσωπικό τους χώρο. Για αυτό, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα μαξιλάρια με κεντημένα τα ονόματά τους. Ή, δοκιμάστε μερικές χαριτωμένες εκτυπώσεις τοίχου. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε κάθε κρεβάτι με τα αγαπημένα σας παιχνίδια.

nestingwithgrace-91413
Συντελεστές φωτογραφιών: Φωλιάζοντας με τη Χάρη