DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές Χειροτεχνία

DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές Χειροτεχνία

September 14, 2022 0 Von admin

Εδώ είναι μια διασκεδαστική και εύκολη χειροτεχνία για παιδιά με χάρτινα δέντρα: δημιουργήστε ένα δέντρο τεσσάρων εποχών! Ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε τις εποχές για παιδιά προσχολικής ηλικίας και νηπιαγωγείου!

DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές Χειροτεχνία

Πώς να φτιάξετε ένα DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές

 1. Πιάσε ένα φύλλο χαρτιού ακουαρέλας και σχεδίασε το περίγραμμα ενός κορμού δέντρου με κλαδιά και έναν μεγάλο κύκλο γύρω του (βλ. χτύπημα). Επαναλάβετε αυτήν την εικόνα άλλες τρεις φορές, προσπαθώντας να κάνετε τον κύκλο περίπου στο ίδιο μέγεθος. Τα δέντρα σας μπορεί να φαίνονται διαφορετικά. [Adult will need to draw this part for preschoolers and kindergartners].
DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές Χειροτεχνία
 1. Χρησιμοποιήστε ακουαρέλα για να βάψετε κάθε κύκλο με διαφορετικό χρώμα για να αντιπροσωπεύσετε τις τέσσερις εποχές: Ανοιχτό ροζ για την άνοιξη. Πράσινο για το καλοκαίρι. Κίτρινο για το φθινόπωρο και γαλάζιο για το χειμώνα.
 2. Βάψτε τον κορμό καφέ.
 3. Αφήστε το στην άκρη να στεγνώσει
 4. Εναλλακτική για το Φθινόπωρο: Αν θέλετε να φτιάξετε αυτό το δέντρο μόνο για το φθινόπωρο χρησιμοποιήστε βάψτε κάθε κύκλο κόκκινο, πορτοκαλί, κίτρινο και καφέ. Αφήστε το στην άκρη να στεγνώσει. Με το q-tip βάψτε κάθε πλευρά με διαφορετικό φθινοπωρινό χρώμα.
 5. Πάρτε μια μπογιά q-tip και πλενόμενη παιδική μπογιά και προσθέστε σκούρες ροζ κουκκίδες σε όλο τον κύκλο για το δέντρο της άνοιξης. προσθέστε σκούρο πράσινο για το καλοκαιρινό δέντρο. προσθέστε κόκκινες και πορτοκαλί κουκκίδες για το δέντρο πτώσης. προσθέστε λευκό χιόνι στα κλαδιά του χειμερινού δέντρου.
 6. Αφήστε το στην άκρη να στεγνώσει.
 7. Κόψτε τα δέντρα και διπλώστε τα στη μέση.
 8. Πάρτε το δέντρο της άνοιξης και κολλήστε τη μια πλευρά στο δέντρο του καλοκαιριού. Κολλήστε την άλλη πλευρά του δέντρου της άνοιξης στη μία πλευρά του χειμερινού δέντρου. Φροντίστε να ευθυγραμμίσετε τους κορμούς.
 9. Πάρτε το δέντρο του Φθινοπώρου και κολλήστε τη μία πλευρά στο δέντρο του χειμώνα. Κολλήστε την άλλη πλευρά του χειμερινού δέντρου στο καλοκαιρινό δέντρο.
DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές Χειροτεχνία
DIY Χάρτινο Δέντρο Τέσσερις Εποχές Χειροτεχνία

Καταλληλότητα ηλικίας

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτή τη δραστηριότητα είναι χαμηλό.

Δυσκολία στη δημιουργία

Εύκολο προς Μεσαίο.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Ανάπτυξη γλώσσας, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, φανταστικό παιχνίδι, δημιουργικότητα.

Προμήθειες

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

 • Χαρτί ακουαρέλας
 • Ακουαρέλες
 • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 • Q-συμβουλές
 • Παιδική μπογιά που πλένεται
 • Ψαλίδια
 • Κόλλα

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω. https://youtu.be/1e2Lxm2eqOM

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ DIY ΧΑΡΤΙΝΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!