Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

September 12, 2022 0 Von admin

Βοηθήστε το μικρό σας να αναπτύξει τις λεπτές κινητικές του δεξιότητες με αυτό το διασκεδαστικό παιχνίδι Pom Pom balance tree DIY! Μια εξαιρετική λεπτή κινητική δραστηριότητα για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας!

Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

Εκμάθηση με Pom Poms

Είμαι μεγάλος φαν των πομ πομ! Είναι πολύχρωμα, απαλά και αφράτα και ιδανικά για μικρά χεράκια! Είναι επίσης εξαιρετικά για χρήση σε μια πληθώρα δραστηριοτήτων από τη χρήση τους για την εκμάθηση γραμμάτων, αριθμών, σχημάτων και πολλά άλλα.

Σε αυτή τη δραστηριότητα, τα χρησιμοποίησα για να δημιουργήσω φύλλα σε ένα δέντρο από χάρτινο σωλήνα! Πρώτη φορά είδα αυτήν την ιδέα Προχωράμε καθώς μεγαλώνουμε και ήξερα ότι έπρεπε να δημιουργήσω κάτι παρόμοιο. Μπορείτε να φτιάξετε πολύχρωμα φύλλα ουράνιου τόξου (τα παιδιά μου άρεσε αυτή η ιδέα) ή μπορείτε να το φτιάξετε για την άνοιξη και να χρησιμοποιήσετε ροζ Pom Pom για άνθη κερασιάς. Εναλλακτικά, μπορείτε να το κάνετε με θέμα το φθινόπωρο και να χρησιμοποιήσετε κόκκινο, πορτοκαλί, καφέ Pom Pom ή να κάνετε τα Pom Poms μήλα και να χρησιμοποιήσετε τα χρώματα κόκκινο, πράσινο και κίτρινο.

Αν ψάχνετε για περισσότερες χειροτεχνίες Pom Pom, κάντε κλικ εδώ. Για δραστηριότητες Pom Pom κάντε κλικ εδώ.

Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

Πώς να φτιάξετε ένα δέντρο ισορροπίας Pom Pom

 1. Κόψτε σχισμές σε όλο το μήκος του χάρτινου σωλήνα στο ίδιο μέγεθος και πλάτος με τα δοσομετρικά κουταλάκια ή τα πλαστικά κουτάλια. Κόψτε τις σχισμές σε διάφορα επίπεδα γύρω από το σωλήνα.
 2. Σύρετε τα δοσομετρικά κουταλάκια του γλυκού ή τα πλαστικά κουτάλια στις σχισμές.
 3. Γεμίστε έναν κάδο αισθήσεων ή ένα μπολ με Pom Poms.
 4. Προσκαλέστε το παιδί σας να χρησιμοποιήσει λαβίδες ή τα δάχτυλά του για να τοποθετήσει τα Pom Pom στο μέρος του κουταλιού των δοσομετρικών κουταλιών του γλυκού.
Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

Άλλοι τρόποι για να παίξετε με το Pom Pom Tree σας

Μόλις φτιάξετε το δέντρο πομ πομ σας, μην το πετάξετε! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ξανά με άλλα αντικείμενα για να επεκτείνετε τη μάθηση και τη διασκέδαση! Χρησιμοποιήστε αντικείμενα όπως λίγα δεινόσαυροιαρκούδες, μάρμαρα, φασόλια ή ακόμα και χρωματιστά ρύζι στα κουτάλια.

Άλλοι τρόποι παιχνιδιού:

 • Τοποθετήστε αυτοκόλλητα με κουκκίδες σε κάθε κουτάλι και προσκαλέστε το παιδί σας να ταιριάζει με τα χρώματα.
 • Γράψτε αριθμούς στα αυτοκόλλητα με κουκκίδες ή απευθείας στα κουτάλια και καλέστε το παιδί σας να μετρήσει αυτόν τον αριθμό φασολιών σε κάθε κουτάλι.
Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

Καταλληλότητα ηλικίας

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για παιδιά 3 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτή τη δραστηριότητα είναι χαμηλό.

Δυσκολία στη δημιουργία

Εύκολο προς Μεσαίο.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αισθητηριακό παιχνίδι, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, παιχνίδι φαντασίας, δημιουργικότητα.

Προμήθειες

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, ενδέχεται να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

 • Στιβαρός σωλήνας από χαρτόνι
 • Κόφτες κουτιών ή μαχαίρι χειροτεχνίας
 • Δοσολογία κουταλάκια του γλυκού ή πλαστικά κουτάλια
 • Πομ πομ
 • Λαβίδα

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές & κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝΤΡΟΥ POM POM BALANCE ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΗΔΙΟ ΣΑΣ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ

Easy Pom Pom Balance Tree: A Fine Motor Activity