iPad στο νηπιαγωγείο

iPad στο νηπιαγωγείο

November 21, 2022 0 Von admin

Από το Ιστολόγιο Cool Cat Teacher της Vicki Davis

Ακολουθήστε το @coolcatteacher στο Twitter

Κάρεν Λίρενμαν (@ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ) και Kristen Wideen (@mrswideen) έχουν γράψει το οριστικό βιβλίο για τη χρήση του iPad στη δημοτική τάξη, Καινοτομήστε με το iPad: Μαθήματα για να μεταμορφώσετε τη μάθηση στην τάξη. (Αυτό το επεισόδιο είναι από το θησαυροφυλάκιο των πιο δημοφιλών εκπομπών όλων των εποχών – και ήταν η πρώτη εκπομπή! Η Kristen και η Karen μοιράζονται διαχρονικές αρχές άριστης διδασκαλίας με το 1:1 και τα iPad στην τάξη του νηπιαγωγείου. Αξίζει μια εκ νέου ακρόαση για όλους όσους έχουν Δεν άκουσα αυτή την εκπομπή!)

Ρίξτε μια ματιά στον Οδηγό Τεχνολογίας για Δασκάλους της Jennifer Gonzalez για το 2019. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο PD δασκάλων που περιλαμβάνει βίντεο και πόρους για να σας βοηθήσει να μάθετε νέες τεχνικές και τεχνολογίες για την τάξη σας.

Το πρόβλημα με τα iPad είναι ότι υπάρχουν τόσες πολλές εφαρμογές και τόσες πολλές επιλογές. Είναι εύκολο για τους δασκάλους να καταπονηθούν και να μην ξέρουν από πού να ξεκινήσουν. Ακόμη χειρότερα, ορισμένοι δάσκαλοι τα χρησιμοποιούν απλώς για την «ημέρα παιχνιδιού» και χάνουν την ευκαιρία που έχουν να βοηθήσουν τους μαθητές να μάθουν μαζί τους.

Η σημερινή εκπομπή θα βοηθήσει να καταλαγιάσει η σκόνη και να φέρει σαφήνεια στα iPad στη δημοτική τάξη.

Σε αυτό το επεισόδιο podcast, καλύπτουμε πολλά μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Μιλάμε για αγαπημένες εφαρμογές και για μεγαλύτερα λάθη με την εφαρμογή iPad στην τάξη. Τα θέματα περιλαμβάνουν:

  • Οι αγαπημένες εφαρμογές της Kristen και της Karen (που χρησιμοποιούν σχεδόν κάθε μέρα)
  • Η βασική ροή εργασίας καθεμιάς από τις εφαρμογές με τους μαθητές τους
  • Διδάγματα από τα πρώτα χρόνια χρήσης iPad με παιδιά
  • Λάθη που δεν θέλουν να κάνουν οι δάσκαλοι όταν ξεκινούν!

Ακούστε την εκπομπή

Εγγραφείτε στο Show

Επιλεγμένοι σύνδεσμοι από αυτό το επεισόδιο


Αυτή η εκπομπή προβλήθηκε αρχικά ως εκπομπή #1 και εδώ είναι η μεταγραφή! Σημειώστε ότι τα δώρα στην αρχική παράσταση δεν γίνονται τώρα! ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ #01: Φοβερές εφαρμογές για iPad στη δημοτική τάξη

Πλήρες βιογραφικό των καλεσμένων μας


Kristen Wideen

Η Kristen πέρασε τη σταδιοδρομία της διδάσκοντας και προσελκύοντας παιδιά δημοτικού σχολείου στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά. Μέσα από τα καινοτόμα έργα της, με γνώμονα τους μαθητές, διδάσκει μαθήματα για να ρισκάρουν και να αναπτύξουν τις απαραίτητες δεξιότητες για την επιτυχία στον εικοστό πρώτο αιώνα. Η Kristen ενθαρρύνει τους μαθητές της να δημιουργούν, να συνεργάζονται και να είναι ανοιχτοί να δοκιμάζουν νέα πράγματα στην τάξη της κάθε μέρα. Απέκτησε το πτυχίο της στην εκπαίδευση μέσω του Πανεπιστημίου του Windsor, ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό της στην τέχνη της διδασκαλίας στο Marygrove College στο Ντιτρόιτ του Μίσιγκαν και αναγνωρίστηκε ως διακεκριμένη εκπαιδευτικός της Apple. Γράφει συχνά για το εκπαιδευτικό της ταξίδι στο www.mrswideen.comκαι απολαμβάνει να εμπνέει εκπαιδευτικούς να χρησιμοποιούν την τεχνολογία με καινοτόμους τρόπους μιλώντας σε συνέδρια.

Κάρεν Λίρενμαν

Η Karen Lirenman είναι μια δασκάλα πολλών ηλικιών 1-3 Δημοτικού στο Surrey της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά, που της αρέσει να παρέχει στους μαθητές της επιλογές για το πώς μαθαίνουν, δείχνουν και μοιράζονται τις γνώσεις τους. Τους δεσμεύει παγκοσμίως μέσω τηλεδιάσκεψης, Twitter και blogging και χρησιμοποιεί την τεχνολογία όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτα για να τα κάνει όλα αυτά να συμβούν. http://www.klirenman.com/

 

 

 

 

Αποκάλυψη σύνδεσης υλικού: Αυτό το επεισόδιο περιλαμβάνει ορισμένους συνδέσμους συνεργατών. Αυτό σημαίνει ότι εάν επιλέξετε να αγοράσετε θα λάβω προμήθεια για το πρόγραμμα συνεργατών. Ωστόσο, αυτό δεν είναι χωρίς επιπλέον κόστος για εσάς. Ανεξάρτητα, προτείνω μόνο προϊόντα ή υπηρεσίες που πιστεύω ότι θα είναι καλές για τους αναγνώστες μου και είναι από εταιρείες που μπορώ να προτείνω. Το αποκαλύπτω αυτό σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου 16 CFR, Μέρος 255: „Οδηγοί σχετικά με τη χρήση εγκρίσεων και μαρτυριών στη διαφήμιση.“ Αυτή η εταιρεία δεν έχει καμία επίδραση στο συντακτικό περιεχόμενο της εκπομπής.

The post Τα iPad στο Νηπιαγωγείο εμφανίστηκε πρώτα στο Cool Cat Teacher Blog by Vicki Davis @coolcatteacher βοηθώντας τους εκπαιδευτικούς να είναι εξαιρετικοί κάθε μέρα. Νιάου!