Puffy Paint Apple Craft για παιδιά

Puffy Paint Apple Craft για παιδιά

September 22, 2022 0 Von admin

Το Puffy Paint Apple Craft είναι διασκεδαστική και εύκολη φθινοπωρινή χειροτεχνία για παιδιά! Μια καταπληκτική χειροτεχνία αισθήσεων για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας και παιδιά! Δημιουργήστε ένα φουσκωτό μήλο χρησιμοποιώντας ένα χάρτινο πιάτο.

Χειροτεχνία με Puffy Paint

Δεν είναι πολύ πιο εύκολο να φτιάξεις μπογιά από το φουσκωτό, αλλά η καλλιτεχνική απόδοση που παίρνεις κατά τη γνώμη μου είναι τεράστια! Το φουσκωτό χρώμα γίνεται φουσκωμένο και ελαφρύ και στεγνώνει σχεδόν με τον ίδιο τρόπο. Με τον καιρό το πρήξιμο μειώνεται αλλά δεν πειράζει. Το χρώμα θα είναι στεγνό στην αφή και όχι ακατάστατο και μπορεί ακόμα να αποθηκευτεί ή να εμφανιστεί εύκολα. Εξακολουθεί να φαίνεται καταπληκτικό γιατί καθώς ξεφουσκώνει αργά τα χρώματα γίνονται πιο ζωντανά!

Αν ψάχνετε για μερικές διασκεδαστικές χειροτεχνίες με φουσκωτά χρώματα για να δοκιμάσετε, δείτε αυτές τις διασκεδαστικές ιδέες:

Πώς να φτιάξετε φουσκωτό χρώμα

 1. Σε ένα μπολ, συνδυάστε τη λευκή σχολική κόλλα, την κρέμα ξυρίσματος και μερικές σταγόνες κόκκινο χρώμα τροφίμων.
 2. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτάλι για να αναμίξετε το φουσκωμένο σας χρώμα ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξυλάκια χειροτεχνίας.
 3. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά μέχρι να ενωθούν πλήρως. Μην ανησυχείτε αν το χρώμα είναι λίγο πιο ανοιχτό από αυτό που θα θέλατε, καθώς το φουσκωμένο χρώμα στεγνώνει το χρώμα θα γίνει πιο σκούρο.

Πώς να φτιάξετε μια φουσκωτή μπογιά Apple Craft

 1. Πάρτε ένα χαρτί χρησιμοποιώντας ένα κανονικό πινέλοβάψτε το κόκκινο φουσκωτό χρώμα σε όλο το χάρτινο πιάτο.
 2. Χρησιμοποιήστε ψαλίδι για να κόψετε ένα στέλεχος από καφέ χαρτί κατασκευής και ένα φύλλο από πράσινο χαρτί κατασκευής. Τοποθετήστε τα πάνω από το χάρτινο πιάτο στο κόκκινο φουσκωτό χρώμα.
 3. Προσθέστε δύο googley μάτια.
 4. Κόψτε ένα μεγάλο χαμόγελο από το μαύρο χαρτί κατασκευής. Τοποθετήστε το στο φουσκωμένο χρώμα κάτω από τα μάτια!

Καταλληλότητα ηλικίας για Puffy Paint Apple Craft

Αυτή η δραστηριότητα είναι καλή για νήπια, προνήπια, παιδιά νηπιαγωγείου ηλικίας 3 ετών και άνω. Τα παιδιά μου είναι 4,5, 4,5 και 8 ετών.

Επίπεδο ακαταστασίας για τις δραστηριότητες της Apple

Το επίπεδο ακαταστασίας για αυτή τη δραστηριότητα είναι μέτριο.

Δυσκολία στη δημιουργία

Ανετα.

Αναπτύχθηκαν δεξιότητες

Αισθητηριακό παιχνίδι, γλωσσική ανάπτυξη, αναγνώριση αριθμών, αναγνώριση χρωμάτων, συντονισμός χεριού-ματιού, λεπτές κινητικές δεξιότητες, παιχνίδι φαντασίας, δημιουργικότητα.

Προμήθειες Puffy Paint Apple Craft

(Αυτή η ανάρτηση και η λίστα περιέχουν συνδέσμους συνεργατών για τη διευκόλυνσή σας. Εάν κάνετε μια αγορά χρησιμοποιώντας έναν από αυτούς τους συνδέσμους, μπορεί να κερδίσω μια προμήθεια. Επισκεφτείτε την πολιτική αποκάλυψης για περισσότερες πληροφορίες.)

 • 1/2 φλιτζάνι λευκή σχολική κόλλα
 • 1/2 φλιτζάνι κρέμα ξυρίσματος (προσθέστε λίγη ακόμα κρέμα ξυρίσματος για να αυξήσετε το πρήξιμο του χρώματος)
 • γαβάθα
 • Ραβδί χειροτεχνίας
 • Πινελο ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ
 • Χάρτινο πιάτο
 • Χαρτί κατασκευής πράσινο, καφέ και μαύρο
 • Ψαλίδια
 • Γκουγκλικά μάτια

Βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές και κιτ παιχνιδιού!

Βιβλίο: Συναρπαστικοί κάδοι αισθήσεων για περίεργα παιδιά

Γνωρίζατε ότι έγραψα ένα βιβλίο με αισθητήρια κάδους; Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες Συναρπαστικός αισθητηριακός κάδος για περίεργα παιδιά. Ή πάρτε το αντίγραφό σας στο Αμαζόνα.

Τα βαρετά απογεύματα γίνονται συναρπαστικά με καταπληκτικούς κάδους με βάση τα ζώα, όπως το Salty Shark Bay ή το Yarn Farm. Προσποιηθείτε τους κάδους παιχνιδιού, όπως το Sensory Play ή το Bubble Tea Party, ενθαρρύνουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία. Και τα παιδιά σας θα διασκεδάσουν τόσο πολύ που δεν θα ξέρουν καν ότι γίνονται εξυπνότερα με δραστηριότητες STEAM (επιστήμη, τεχνολογία, μηχανική, τέχνη και μαθηματικά), όπως Sink or Float Soup, Magnetic Letter Hunt ή Ice Cream Scoop and Count.

Σχεδιασμένο για νήπια 18 μηνών και άνω.

Βιβλίο: Βιβλίο δραστηριοτήτων Super STEAM για παιδιά

Η εκμάθηση όλων για την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική, την τέχνη και τα μαθηματικά προετοιμάζει τα παιδιά για σχολική επιτυχία—και μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό! Παρακολουθήστε τα παιδιά να απολαμβάνουν την ανάπτυξη δεξιοτήτων STEAM καθώς χρωματίζουν φιλικά ψάρια, βοηθούν το νερό να βρει το δρόμο του προς τις ρίζες των δέντρων, λύνει μαθηματικά προβλήματα με λαβύρινθους και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα και πάρτε το αντίγραφό σας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

Βιβλίο: Big Book of Riddles for Children

Γρίψέ μου αυτό: Ποιος είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να εξασκηθείς στην κριτική σκέψη ενώ έχεις μια έκρηξη; Το μεγάλο βιβλίο γρίφων για παιδιά, φυσικά! Από ξεκαρδιστικά λογοπαίγνια έως σκληρά πειράγματα εγκεφάλου, τα παιδιά μπορούν να αναπτύξουν δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων με εκατοντάδες γρίφους που τους δείχνουν πώς να σκέφτονται έξω από το κουτί.

 • 350 αινίγματα για παιδιά—Διασκεδάστε ώρες με γρίφους, λογοπαίγνια και αστεία, και μαθηματικά και λογικά παζλ που θα κάνουν τους τροχούς τους να γυρίσουν!
 • Ανεβάστε τις δεξιότητές τους—Τα αινίγματα γίνονται πιο δύσκολα καθώς τα παιδιά προχωρούν στο βιβλίο, προκαλώντας τα καθώς γίνονται καλύτερα στην επίλυση γρίφων!
 • Ελέγξτε ξανά τη δουλειά τους—Τα παιδιά μπορούν να ελέγξουν τις απαντήσεις τους στο πίσω μέρος του βιβλίου με ένα εύχρηστο κλειδί απαντήσεων.

Βοηθήστε τα παιδιά να διευρύνουν το μυαλό τους ενώ διασκεδάζουν με αυτό το βιβλίο παζλ για παιδιά!

Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας 6 ετών παλιά και πάνω.

Τηλεοπτική εκπομπή: Περίεργη χειροτεχνία

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που επιτέλους μοιράζομαι τη νέα τηλεοπτική μου εκπομπή Curious Crafting, η οποία ξεκίνησε την 1η Ιουλίου στις TVOkids και TVOkids YouTube!

Τοποθετημένο στον απόλυτο χώρο χειροτεχνίας, το Curious Crafting είναι μια σύντομη σειρά προσχολικής ηλικίας για τη χαρά της κατασκευής χειροτεχνιών. Οδηγώ ένα περιστρεφόμενο καστ αξιολάτρευτων μικρών παιδιών προσχολικής ηλικίας (συμπεριλαμβανομένου του δικού μου) που φτιάχνουν μαγικά από κοινά οικιακά αντικείμενα.

Σε κάθε επεισόδιο μεταμορφώνουμε ανακυκλωμένα αντικείμενα σε μαγικές χειροτεχνίες όπως σχολικό λεωφορείο από χαρτόνι γάλακτος, μαριονέτα από χαρτοσακούλα ή χελώνα από βαμβάκι. Οι τεχνίτες μαθαίνουν και γελούν μέσα από κάθε δραστηριότητα, ενώ δείχνουν τι μπορεί να δημιουργήσει η νεαρή τους φαντασία.

Το Curious Crafting μοιράζεται την περιπέτεια και τη χαρά της δημιουργίας τέχνης με μαθήματα σε πακέτο για τη δημιουργία χειροτεχνιών στο σπίτι.

Αυτή η παράσταση είναι σχεδιασμένη για νήπια και παιδιά προσχολικής ηλικίας 2,5 ετών και άνω.

Το παιχνίδι είναι ο πυρήνας της μάθησης κατά τα πρώτα χρόνια και μπορεί να πάρει πολλές μορφές. Ένα από τα πιο σημαντικά από αυτά είναι αισθητηριακό παιχνίδι επειδή εμπλέκει όλες τις αισθήσεις του παιδιού (γεύση, αφή, όσφρηση, όραση και ακοή) και έχει τεράστιο θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.

Τα Αισθητηριακά Παιχνίδια Κιτ μας είναι μερικοί διασκεδαστικοί και εύκολοι τρόποι για να κρατήσετε το παιδί σας αφοσιωμένο, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιείτε το αισθητηριακό παιχνίδι για να γαλουχήσετε το μυαλό του!

Αγοράστε τα έτοιμα κιτ παιχνιδιού μας εδώ.

Σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3 ετών και άνω.

ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΠΛΕΣ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ; ΚΑΡΦΙΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ!